Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/a/9/a9d214ae-316b-4f42-a1d8-bef010726597/karki.sk/sub/wallfashion/wp-content/plugins/owwwlab-gallery/3rd-party/cmb/init.php on line 746
Tapety - Wallfashion Karki Bratislava

Tapety

Tapety predávame už viac než 25 rokov. Všetky tapety, ktoré u nás nájdete dovážame priamo od výrobcov; budovali sme ich obchodné zastúpenia. U nás skutočne nájdete výber z vyše 25.000 vzorov tapiet na stenu od 20 renomovaných svetových výrobcov, z ktorých minimálne 500 vzorov je vždy skladom s dodávkou nasledujúci deň. U nás si nájdete najvhodnejší pomer cena/kvalita – od lacných krátkodobých riešení bežných vliesových a papierových tapiet po exkluzívne textilné tapety, tapety z prírodných materiálov a 3D tapety na steny reprezentačných priestorov. Disponujeme tak isto najmodernejšou tlačiarňou na profesionálnu tlač tapiet a fototapiet na zákazku latexovou technológiou, ktorá jediná spĺňa náročné ekologické normy na tzv. Clean room prostredia.

Keďže sme dovozcami, dávame záruku, pokiaľ nájdete na trhu lacnejšiu ponuku identickej tapety na stenu, jej cenu Vám dorovnáme, navyše pokiaľ Vám ju nalepia naši tapetári, máte záruku garancie, nebudete sa hádať a komplikovane riešiť či je na vine Tapetár, zle pripravený podklad, tapetové lepidlo alebo Tapeta.

Popri bežných tapetách disponujeme špeciálnymi riešeniami komplexnej úpravy stien pre Hotely, administratívne a verejné priestory, zdravotnícke zariadenia i výrobné prevádzky s náročnými požiadavkami na čistotu prostredia.

Ku každej objednávke pristupujeme so snahou nájsť pre Vás skutočne najlepšie riešenie.

Páčia sa vám naše tapety?
Poraďte sa s nami

 


Vytvorme vám unikátny priestor

Vyžiadajte si nezáväznú konzultáciu, radi vám s návrhom a realizáciou vášho priestoru pomôžeme. Zašlite nám základné informácie, čo najskôr vás budeme kontaktovať.